Simplificăm lucrurileTu ceri, noi îți livrăm.
Fără procese complexe.

Aplicații dinamice Construite să permită userilor tăi să se înregistreze/logeze, să vadă ce publici și ce publică ei. Accesul userilor se bazează pe roluri, ceea ce înseamnă că acțiunile lor sunt limitate de permisiunile alocate rolului.
Tool-uri de admin O modalidate prin care admin-ul aplicației poate controla informația de pe website, configurațiile globale ale aplicației și să facă legătura dintre useri si roluri.

Funcții business Funcționalitate specializată pentru domeniul tău de activitate. Tu definești cerințele, iar noi le implementăm.

Dacă aplicația nu e dezvoltată de noi, nicio problemă, putem să implementăm funcția după ce facem o analiză a aplicației (parte din pachetul de Consultanță).

Interviuri tehnice Ai nevoie de programatori sau testeri. Putem să te ajutăm verificând cunoștințele lor tehnice, ca parte a procesului tău de recrutare.

Putem să te asistăm și la crearea unui job description (parte din pachetul de Consultanță).

Training-uri Ai nevoie de îmbunătațirea cunoștințelor tehnice în echipa ta. Bineînțeles că te putem ajuta!

Iată niște subiecte de care ai putea fi interesat:

- improving legacy code

- OOP done right

- refactoring

Consultanță Din punct de vedere tehnic, te putem ajuta cu:

- product business goal compliance

- end-to-end product assessment

- product feasibility report

- test automation strategy and start-up

Clienții noștri

"Lucrând cu bitGloss, am fost plăcut surprins de buna lor etică de lucru și de abilitatea lor de a se adapta și învăța procesele complexe ale companiei. Sunt orientați pe rezultate și dezvoltă un cod scalabil și curat, care are întotdeauna o deschidere înspre viitor."

Alexandru Merdan, Delivery Manager la Betfair Romania Development

"Dan e un profesionist în adevăratul sens al cuvântului: în felul în care înțelege nevoile unui produs și ale unui product owner, în claritatea și simplitatea soluțiilor lui tehnice, în felul în care comunică și în care îi abordează pe colegi, în felul în care inspiră și dezvoltă talentul în jurul lui."

Adina Pascalau, Team Lead la Fortech

© Copyright bitGloss - Toate drepturile rezervate